Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
Forskjellen mellom én fargetemperatur og dobbel fargetemperatur på LED-lysstripen

Nyheter

Forskjellen mellom én fargetemperatur og dobbel fargetemperatur på LED-lysstripen

2024-07-26 11:45:53

1. Oversikt over enkelt fargetemperatur og dobbel fargetemperatur
Lyslister er belysningsprodukter som kan festes på vegger, tak osv., og kan endre innestemning og stil. Blant dem er enkeltfargetemperatur og dobbel fargetemperatur de to grunnleggende typene lysstrimler.

aa1v

Monokromatisk temperaturlysstripe betyr at den kun har én fargetemperatur, som vanligvis kan deles inn i varm hvit og kald hvit. Den varme hvite temperaturen er vanligvis mellom 2700K-3000K, og tonen er mykere. Den egner seg for soverom, studier osv. som krever komfort. Sensitive anledninger; kjølig hvit temperatur er vanligvis mellom 6000K-6500K, og tonen er relativt kjølig, egnet for kjøkken, bad og andre anledninger som krever en følelse av lysstyrke.


Dobbel fargetemperatur lysstripe betyr at den inneholder to forskjellige fargetemperaturer, og fargetemperaturen kan byttes av kontrolleren for å oppnå forskjellige lyseffekter. Generelt delt inn i tre typer: varm hvit + kald hvit og rød + grønn + blå. Blant dem kalles varmhvit + kaldhvit også tofarget, som kan justeres trinnløst mellom varmhvit og kaldhvit. Den er egnet for bruk i anledninger som stuer og kontorer som krever forskjellige atmosfærer; rød + grønn + blå er en blanding av RGB tre primærfarger. Den kan lages i en rekke farger gjennom kontrolleren, og er egnet for bruk i barer, KTV og andre anledninger som krever en livlig atmosfære.

bcme

 2. Forskjellen og bruksscenarier for enkeltfargetemperatur og dobbelfargetemperatur
Det er visse forskjeller mellom ensfargede og tofargede temperaturlysstrimler når det gjelder fargetemperaturutgang, installasjon og bruk, og lyseffekter. La oss ta en nærmere titt.

1. Utgangsmetode for fargetemperatur

Enfarget temperaturlysstrimmel har bare én fargetemperaturutgang, og forskjellige lysstyrkeverdier og lengder kan velges for bruk. Den tofargede temperaturlysstripen kan velge forskjellige fargetemperaturutganger i forskjellige scener for å oppnå bedre lyseffekter.

2. Installasjon og bruk

Installasjonen av ensfargede temperaturlysstrimler er relativt enkel. Du trenger bare å koble til strømledningen, som er egnet for DIY. To-farge temperatur lysstrimler krever en kontroller for å bytte fargetemperaturer, og er relativt kompliserte å installere.

3. Lyseffekter

Lyseffekten til lysstrimler med en fargetemperatur er relativt enkelt og kan bare oppnå en fast fargetemperaturutgang. Den doble fargetemperaturlysstripen kan oppnå flere fargetemperaturutganger ved å justere kontrolleren, noe som gjør lyseffekten mer fleksibel og mangfoldig.

I faktiske bruksscenarier har enfargede og tofargede temperaturlysstrimler sine egne passende anledninger. Ensfargede temperaturlyslister er egnet for anledninger som krever en fast atmosfære, som soverom, arbeidsrom osv.; mens tofargede temperaturlysstrimler er egnet for anledninger som krever fleksibel veksling av atmosfærer, som stuer, barer osv.