Leave Your Message
*Name Cannot be empty!
* Enter product details such as size, color,materials etc. and other specific requirements to receive an accurate quote. Cannot be empty
Analyse av LED-applikasjonsfelt som du må kjenne til

Nyheter

Analyse av LED-applikasjonsfelt som du må kjenne til

2024-07-05 17:30:02

Oversikt over LED-applikasjonsfelt

LED-markedet dekker en rekke bruksområder, inkludert LED-skjermer, trafikklys, billys, LCD-baklys, mobiltelefontastaturer, digitalkamerablitser, dekorativ belysning, gatelys og generell belysning.
På mellomlang til lang sikt vil en ny faktor som driver veksten til LED-industrien være det generelle belysningsmarkedet.

I lys av den globale trenden med å redusere karbonutslipp, vil etterspørselen etter LED-er innen generell belysning være svært sterk. LED har lavt strømforbruk og er miljøvennlige, noe som reduserer presset på belysningsindustrien for å spare energi og redusere utslipp.

Anvendelsen av LED-lyskilde i urban landskapsbelysning

ak44

Det urbane landskapsbelysningen forfølger er ikke lysstyrke, men kunstnerisk og kreativ design. LED-produkter skal kunne finne sitt brukssted.

LED med små lysvinkler har sterk retning og kan brukes til lokal aksentbelysning. Ved å tilsette spredningsmidler til emballasjematerialer kan man oppnå en 175-graders lysvinkel, som er egnet for belysning i et bredt spekter. Problemet er at de nåværende konstruksjonsenhetene i urban nattlandskapsbelysning er for ivrige etter high-end belysning. Lysstyrke gjør det vanskelig å gi designere et stort nok utvalg av valg.

For tiden inkluderer de viktigste LED-lyskildene som vanligvis brukes i urbane nattlandskapsbelysningsprosjekter:

1. Lineære lysende lamper

LED lineære lysende lamper (rør, striper, gardinvegglamper, etc.): Konturlyseffekten som produseres kan erstatte tradisjonelle neonlys, magnesium-neon lysende rør og fargede lysrør.

LED lineære lysemitterende lamper har blitt mye brukt i konturbelysning av urbane bygninger og rekkverksbelysning av broer på grunn av deres gode værbestandighet, ekstremt lave lysdemping i løpet av levetiden, foranderlige farger og flytende lyseffekter.
Med konturlyset til en bygning som et eksempel, bruker den prinsippet om å kombinere de tre primærfargene til rød, grønn og blå LED-lyskilder og kan endres i forskjellige moduser under kontroll av en mikroprosessor, for eksempel vannrippel kontinuerlig farge endring, tidsbestemt fargeendring, gradient, Transienter, etc., skaper ulike effekter av høyhus om natten.

2. Dekorative plenlys, landskapslys, pærer, etc.

I urbane gater eller grønne områder er de lysende delene utformet i ulike strukturer som ringer og striper for å delvis belyse plenen; samtidig blir de dekorative elementer i dagsmiljøet.
I faktiske prosjekter brukes den ofte i forbindelse med gassutladningslyskilder som dekorativ belysning. LED-lyskilder med ulike former og funksjoner, som plenlys, landskapslys og pærer, kan kombineres til fargerike lysfantomer.
Denne endringen "flerfarge, multi-lyspunkt, multimønster" gjenspeiler egenskapene til LED-lyskilder.
hos deg
3. Undervannslys

LED undervannslys plasseres under vann for belysning av vannforekomster, og beskyttelsesnivået skal nå IP68. Nominell arbeidsspenning DC12V.

Lavspenningsdriftsegenskapene til LED gjør dem tryggere enn noen tidligere lamper. Fordelene med lang levetid gjør også vedlikehold mer praktisk, og lyseffektene som produseres er rikere enn vanlige PAR-lamper og gassutladningslamper.


4. Bakkebelysning: underjordiske lys, lysende gulvfliser, steinlamper, etc.

Gulvlamper kan miniatyriseres ved å bruke LED-lyskilder. Den kan brukes som omgivelsesbelysning på den ene siden og som lysende dekorativ belysning eller veiledende funksjonell belysning på den andre siden.
Avhengig av den spesifikke gulvbeleggstrukturen, kan lysutløpsområdet til lampen være stort eller lite. Innebygde steinlamper og gulvflislamper er trimmet for å matche steinbelegget, og oppnår en harmonisk og enhetlig effekt av miljø og lyskilde.
cyhl
5. LED-lamper som bruker solceller som energi

Det lave strømforbruket til LED gjør det mulig å bruke solceller som energi. Den ekstremt lave driftsspenningen eliminerer behovet for DC-AC-konverteringskretser som kreves for tradisjonelle lyskilder, noe som forbedrer energiutnyttelsen betydelig, utvider bruksområdet for lamper og sparer energi. , som bidrar til miljøvern.


2. Anvendelse av LED dynamiske lysende karakterer i høyhus

På grunn av de energibesparende egenskapene til LED, har LED gått inn i urbane belysningsprosjekter. Mange ikoniske landskap, lysprosjekter og lysende nattscener har begynt å bruke LED, en fargerik og energibesparende ny solid lyskilde.

Tradisjonell bybelysning bruker mye strøm. Den bruker vanligvis passiv belysning av bygninger, som bruker mye strøm. Hvis LED aktiv belysning brukes til belysning, er strømforbruket kun 1/20 av passiv belysning.
dghb
LED-lyskilde dynamiske lysende karakterer er installert på toppen eller veggen av bygningen i form av tekst eller logo. LED brukes som lyskilde, LED-brikker med høy lysstyrke velges, og kontrollsystemet brukes til dynamisk videokontroll av teksten eller logoen. Det unike designet gjør at den tradisjonelle utendørsreklamen har nye muligheter.

Rikdommen av fargene overgår i stor grad begrensningene til tradisjonelle neonlys. Sammen med de relativt strømbesparende egenskapene og den lange levetiden til lysdioder, reduserer det vedlikeholdskostnadene betydelig.

I det fremtidige markedet for utendørsreklameskilt vil LED-teknologi utfylle neonlys. LED-lyskilder vil spille en stadig viktigere rolle i utendørs reklamebelysning med sine betydelige fordeler som energisparing og lang levetid.

De tredimensjonale lysende karakterene med innebygd LED-lyskilde har utmerket visuell appell, myke farger og rike dynamiske effekter. Samtidig opererer LED med lav spenning, er trygge og pålitelige, og har uforlignelige fordeler i forhold til andre lyskilder som neonlys når det gjelder levetid og vedlikeholdskostnader.

Sammenlignet med neonlys er LED-lyskildens dynamiske lysende karakterer ikke sammensatt av lysrør med stripestruktur, men er sammensatt av LED-lysgitter som styres uavhengig, så endringene er ekstremt rike. Den er forskjellig fra den passive lysemitteringen av lysbokser, gateskilt og magnetiske klaffer, men tar i bruk ettpunkts aktiv lysemittering, slik at skjermeffekten er mer enhetlig.

Ved å bruke avansert kommunikasjonskontrollteknologi styres LED-lyskildens dynamiske lysende karaktersystem av halvlederkretser, så det er ingen mulighet for mekanisk feil som en magnetisk klaff. Samtidig er styrespenningen mellom 5 og 12 volt, noe som er ganske trygt å bruke.

På grunn av manglene med høyt strømforbruk, høy feilrate og lav lyskonverteringsrate, er de nåværende neonskiltene ikke lenger akseptable for flertallet av kundene. LED-lyskilde dynamiske lysende karakterer har egenskapene til høy lysstyrke, blendende og foranderlige skjermeffekter, lang levetid og svært energisparende, og vil bli anerkjent av brukere på dette feltet.


Enkelt sagt, LED-lyskilde dynamiske lysende karakterer har følgende fordeler:

1. Høy lysstyrke. Lysstyrken til produktet overgår alt annet gjeldende belysningsutstyr.

2. Vindtett, vanntett og støvtett. Den kan fungere hele døgnet og påvirkes ikke av tøffe værforhold.

3. Sterk visuell påvirkning. Rike farger, fonter, mønstre og animasjoner kan lages etter eget ønske.

4. Bytt ut tradisjonelle neonlys og andre innendørs og utendørs skilt og lyssystemer på en fleksibel og foranderlig måte.

5. Energisparing og lave driftskostnader. Strømforbruket til produktet er lite, bare en tidel av tradisjonelle neonlys.

6. Reklame er effektivt.


Kombinasjonen av dynamiske og statiske visningsmetoder, rikt og utskiftbart skjerminnhold, lave driftskostnader, høysikkerhetsdesign og lang levetid kan i stor grad forbedre avkastningen på investeringen til annonseinvestorer.

Dette gjør at annonsører og annonsører kan bruke begrensede midler til å utføre ubegrenset og spennende reklameinnhold, og dermed maksimere fordelene med utendørs reklamemedier og virkelig oppnå en vinn-vinn-situasjon for annonseinvestorer og annonsebrukere.

3. Anvendelse av LED-belysning i utendørs nye medier

For det første er det to polariserende trender i utendørs nye medier. Den ene er populariseringstrenden, og den andre er supersegmenteringstrenden.
egqp
Siden fremveksten av Focus har alle akseptert konseptet segmentering fullstendig, noen ganger til og med til det er overfylt. Dagens utendørs nye medier er hovedsakelig kanalmedier, hovedsakelig hentet fra publikums kontaktpunkter.
Hvert berøringspunkt kan generere nye medier. Det skal sies at overdreven segmentering har forårsaket avsky blant publikum.

I løpet av de siste to-tre årene kan det være en stor omstilling i denne bransjen, og mange segmenteringstrender har nådd en viss slutt.
I tillegg kommer trenden med popularisering, spesielt i relativt lukkede offentlige miljøer. Trenden med popularisering vil være mer åpenbar de siste årene.
De siste to-tre årene kan storskala produksjon av segmenterte nye medier føre til relativt stor integrasjon. Når ting går til det ytterste, kan det være en prosess med integrering med hverandre.

For det andre, fra et subjektivt synspunkt, i løpet av de neste 10 årene, i storbyer, kan tradisjonelle utendørsmedier gradvis erstattes av nye former som utendørs video og utendørs LED.

Som vi alle vet, tilbringer publikum mer og mer tid utendørs. Tradisjonelle utendørsmedier handler mer om poengbegrepet. Faktisk er dekningen og oppholdstiden for publikum relativt liten.

Samtidig er nye teknologier innen utendørsmedier relativt aktive og utvikler seg raskt, noe som vil stimulere veksten og modenheten til nye medier ytterligere.

Veksten av utendørs reklame kommer hovedsakelig fra utendørs video og utendørs LED. Mobil-TV på offentlig transport økte med mer enn 200 % i 2007 sammenlignet med 2006, og vekstraten for utendørs LED var også forbløffende, og nådde 148 %.

For det tredje kan dømmekraften til nye medier være ganske annerledes enn tradisjonelle mediers. Tradisjonelle medier er mer avhengige av påvirkning av innhold for å oppnå økning eller fortsatt suksess.

Det er fire faktorer som påvirker den fortsatte suksessen til utendørs nye medier, nemlig kanalressurser, teknologi, kapital og merkevare.