Leave Your Message
Hvorfor har lysbånd brug for en transformer?

Nyheder

Hvorfor har lysbånd brug for en transformer?

14-07-2024 17:30:02

grupper

1. Arbejdsprincip for lysstrimler
Lysstrimlen er et elektrisk apparat, der bruger det lysende princip fra LED-lampeperler til at få det til at lyse ved at styre strømmen. Fordi selve LED'en har en relativt lav driftsspænding, generelt mellem 2-3V, kræves der en strømstabilisator eller transformer for at styre den.
2. Hvorfor har lysbånd brug for en transformer?
1. Spændingen er ustabil
Lysbånd har relativt høje krav til arbejdsspænding og skal generelt være inden for et relativt fast spændingsområde som 12V, 24V, 36V osv. for at fungere korrekt. Hvis du bruger 220V AC strøm direkte, vil det give problemer som ustabil lysstyrke og kort levetid på lysstrimlen.
2. Sikkerhed
Selve lysbåndet er relativt skrøbeligt, og for høj spænding kan nemt forårsage skader eller endda forårsage sikkerhedsulykker. Brugen af ​​en transformer kan konvertere højspænding til en lavspænding, der er egnet til driften af ​​lysstrimlen, hvilket sikrer sikker brug af lysstrimlen.
3. Arbejdsprincip for transformer
Transformatoren er sammensat af to spoler og en jernkerne og realiserer spændingskonvertering gennem princippet om elektromagnetisk induktion. Når transformatorens primære spole er aktiveret, genereres magnetisk flux i jernkernen, som derefter virker på den sekundære spole gennem jernkernen, hvilket får en elektromotorisk kraft til at optræde på den sekundære spole.
Ifølge princippet om elektromagnetisk induktion, når antallet af omdrejninger af den sekundære spole er større end for den primære spole, vil udgangsspændingen være højere end indgangsspændingen og omvendt.
Derfor, når du skal konvertere 220V AC strøm til lave spændinger såsom 12V, 24V og 36V egnet til lampebåndsdrift, behøver du kun at bruge en transformer til at justere forholdet mellem spolens drejninger.

4. Typer af transformere
I lysstrimler er der to almindeligt anvendte transformere: strømomformere og konstantstrømseffektregulatorer. Strømomformeren er en strømforsyning, der konverterer 220V (eller 110V) vekselstrøm til 12V (eller 24V) jævnstrøm. Dens udgangsstrøm kan styres i henhold til antallet af kontakter. Styringen til konstant strømforsyning styrer den konstante strømudgang ved at justere rørledningsspændingen for at sikre stabil lysstyrke. To typer transformere vælges i henhold til forskellige anvendelsesscenarier og behov.
5. Sådan vælger du en transformer
Det korrekte valg af en transformer skal være strengt baseret på parametre som spænding, effekt, strøm og type for at sikre stabil lysstyrke og undgå overophedning og beskadigelse af transformeren på grund af forkert valg.
bq4j
Kort sagt komplementerer lyslister og transformere hinanden, og lyslister uden transformer kan ikke fungere ordentligt. Derfor skal du, når du vælger og installerer lyslister, være opmærksom på valg og korrekt tilslutning af transformatoren for at give fuldt spil til lysstyrken og effekten af ​​lysstrimlerne.